Κυριακή, 27 Μαΐου 2007

Τα ομόλογα και τα ανομολόγητα "λάθη" της Κυβέρνησης και η κυριαρχία της στο Κράτος !!!

Καθώς περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι η κυβένρση της ΝΔ και ο Καραμανλής δεν προσπάθησαν να συγκαλήψουν επικοινωνιακά το σχέδιο-κομπίνα των ομολόγων αλλά με την στάση τους το κρατούσαν ζωντανό όπως κάναν και σε άλλα "ντεμέκ" φθοροποιά γεγονότα.

Η κυβέρνηση έστησε αυτό το μηχανισμό με τον οποίο έκλεψε πολλά εκατομύρια από τα ταμεία και τους συνταξιούχους, τα οποία πήγαν σε χέρια μεγαλοπαραγόντων του χώρου της. Όταν αυτό βγήκε στην φόρα δεν έκανε τίποτα για πολύ καιρό εκτός από το να νήβει τας χείρας της... και τελικά με μια μαγική κίνηση επιστρέφουν τα λεφτά από την JP Μοrgan, ως εκ θάυματος !!!!

Γιατί ???

Η κυβέρνηση άνοιξε το θέμα των αλλάγων στην Ανώτατη Εκπαίδευση προτείνοντας βαθιά αντιακαδημαϊκα μέτρα και δημιουργώντας "χάος" στα πανεπιστήμια και ένταση (πορείες) στην κοινωνία . Τελικά πέρασε από την βουλή ένα νομοσχέδιο που δεν αλλάζει τίποτα στα Πανεπιστήμια !!!

Γιατί ?

Μήπως, τελικά το ζήτημα για την Νέα Δεξια είναι να αποδείξει σε όλους αλλά παραπάνω στον εαυτό της ότι είναι κυρίαρχη επί του κράτους. Να αποδείξει ότι με διορισμούς και κομπίνες στο κράτος και με επιβολή της πολιτικής της απέναντι σε κάθε κοινωνική αντίδραση είναι αυτή που κυβερνά ! ! !

Το ζήτημα είναι αν ο κόσμος που ψηφίζει τη Νέα Δεξιά θέλει αυτήν την επικυριαρχία ή αποζητά ένα κράτος αξιοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Οι εκλογές έρχονται
οι πολίτες θα αποφασίσουν . . .