Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2007

Η δημοκρατία μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση;;;


Ο Πρόεδρος του Κινήματος την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. ζήτησε κάτι που θα έπρεπε να θεωρείτε αυτονόητο. Ότι μέχρι την εκλογική διαδικασία νέας ηγεσίας ή ανανέωσης της εντολής στον ΓΑΠ, ο Πρόεδρος χαίρει της στήριξης όλων των βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. .

Όσοι μιλούν για υφαρπαγή ψήφων δεν έπρεπε να κάνουν τίποτα άλλο παρά να δεχτούν την διαδικασία και να καταψηφίσουν!!! «Υφαρπαγή» του αισθήματος της ενότητας προκαλούν με την στάση τους αυτοί οι πολιτική «Ιανοί» του ΠΑ.ΣΟ.Κ. .

Όσο για τους αυτόκλητους εγγυητές και δήθεν παράγοντες ενότητας ας μην ξεχνάν το παρελθόν όταν υπονοούν και κατηγορούν για εκβιασμούς. Ο ΓΑΠ δεν είπε ποτέ … «διασπώ το κόμμα αν δεν εκλεγώ» !!! Έτσι, τυχαία το αναφέρω !!!

Η στήριξη στον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έστω και μέχρι την 10 Νοεμβρίου είναι ζήτημα σοβαρότητας του Κινήματος. Ο ΓΑΠ είναι αυτός που θα αντιπαρατεθεί και θα κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και θα χαράξει την τακτική μέχρι το βράδυ της 11 Νοεμβρίου.

Γι’ αυτό καλύτερο θα ήταν όλοι μας, κυρίως όσοι θέλουν να διεκδικήσουν την ηγεσία του Κινήματος, να προσέχουμε πολύ ή λιγότερο ανάλογα με την θέση του καθενός !!!