Σάββατο, 3 Μαΐου 2008

Χθες στην Εληά πραγματοποιήθηκε Ν.Ο. της Νεολαίας του Κινήματος

Με μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Τουριστικό Περίπτερο της Εληάς στη Βέροια η Νομαρχιακή Ολομέλεια της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην οργανωτική συγκρότηση σε νομαρχιακό και δημοτικό επίπεδο, ενημέρωση-συζήτηση για τις μέχρι τώρα πρωτοβουλίες.

Τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Άγγελος Σοφιανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα δράσεις της νεολαίας στην Ημαθία. Συγκεκριμένα υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους την συνάντηση της Νομαρχιακής Ολομέλειας με το Νομάρχη Ημαθίας γα το προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην «Πρόσβαση».

Επίσης ο κ. Σοφιανίδης έκανε λόγο για την επιστολή που έστειλε στον τοπικό Τύπο η Ν.Ο, με την οποία καταδικάζει την κίνηση του κ. Βγενόπουλου κατά του προέδρου του Συνασπισμού κ. Τσίπρα.

Ο γραμματέας της Ν.Ο νεολαίας επεσήμανε την αδυναμία συντονισμού για τα τοπικά συμβούλια νεολαίας που κυρίως οφείλεται στην αδυναμία δικτύωσης σε επίπεδο νομού.

« Η νεολαία ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Πρέπει να αναπτύξουμε κινηματική δράση στην μαθητική, φοιτητική και εργαζόμενη νεολαία», σημείωσε ο κ. Σοφιανίδης και πρόσθεσε: «Από τους πρωταρχικούς μας στόχους είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η καταπολέμηση των ναρκωτικών και της ανεργίας επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στους απολυμένους από τα κλωστοϋφαντουργεία στη Νάουσα».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση και συζήτηση των μελών και φίλων.


πηγή: τοπ. εφ. ΛΑΟΣ